Vistas de página en total

lunes, 8 de abril de 2019

Résumé Rafael Vilagut i Vega Magister en Enginyeria Empresarial 1990 i enginyer 1983 USB.VE

MBA Rafael A. Vilagut, "Senzillesa, honestedat, nitidesa i alta efectivitat per satisfer necessitats dels clients i organitzacions."

Dilluns 8 d'abril de 2019 contacte: rafaelvilagut@gmail.com i rafael.vilagut@ucr.ac.cr


El meu perfil: "It takes 20 years to build a reputation and five minutes to roí it. If you think about that, you clicant sobre things differently." Warren Buffett.

Sòlida experiència en vendes internacionals de petroli, productes refinats, búnquers, MDO, MFO i especialitats (lubricants marins, petroquímics, consum massiu, coke, sofre líquid), disseny i fabricació de parts mecàniques de bombes de fang per a perforació, comercialització sistema de subjecció i insonorització, promoció de plans de turisme a Europa i LATAM, lideratge i mercadeig de xarxes o net work màrqueting, consultoria de comerç internacional, assessories empresarials, elaboració professional plans d'empresa amb programari del Fons social europeu i Barcelona Activa, comercialització d'assegurances, fons de pensió, assessoria independent i professional en inversions periòdiques o suma total a nous inversors i / o superrics (high net worth individuals), en el context de les Amèriques, el Carib i Europa-Àsia.

Idiomes, objectius, hobbies. "Del que t'agrada fes un hobbie, del que li agrada al món fes un negoci".

Multicultural he visitat 53 països i territoris, nivell alt d'espanyol (castellà), molt superior d'anglès (escrit, oral), mitjà de català (conversa), nivell baix de francès, portuguès, italià. D'origen veneçolà amb passaport MERCOSUR República Bolivariana de Veneçuela vigent, nacionalitats adquirides, passaports vigents de la República de Costa Rica i d'UNIÓ EUROPEA Espanya. La meva activitat professional ideal, des de la metròpoli i / o de la perifèria, sempre afegir valor amb vasta experiència transversal en enginyeria mecànica i industrial, enginyeria financera, administració, project management, vendes tècniques, bon enteniment del funcionament dels governs i les institucions públiques de les diferents autonomies d'Espanya i països a Amèrica Llatina, expert en la indústria petroliera, petroquímica, carbonífera i del gas, assessor professional en les indústries assegurances, banca i finances, indústria net work màrqueting, o màrqueting multinivell, història colonial d'Amèrica Llatina , història empresarial, història global, arxivística i fons documentals, organització d'esdeveniments internacionals, viatger nat i assessor de fons educació, cultura, diversió, oci i d'eco-turisme, creuers, turisme sostenible, influencer xarxes socials, blocaire Feliz y Saludable, (nombre de visites al dia d'avui 1.019.010, visites mensuals 5.000), publi cació on-line de 3.000 articles d'opinió i / o premsa a La Nacion, Setmanari Universidad, CRhoy, PeriodicoCR, Central America Data, etc.

Experiència Professional:

inCruises 2018-2019 Viatja per menys, viatja gratis, guanya diners en el teu temps d'oci. Membre i soci actiu des de desembre de 2018. Vendes directes i comercialització MLM de fons de cultura, oci i diversió a tot el món paquets turístics per a tots els pressupostos durada des de dos dies / una nit fins de 117 dies / 116 nits donant la volta al món en vaixell. Alta retenció clients satisfets del 80%. Assessoria professional per a finançament paquets turístics i / o esdeveniments segons el perfil del client i una anàlisi de necessitats financeres, pot ser a través del pla de "dòlars de creuer" de l'empresa i / o complementat amb plans regulars d'estalvi o d'inversió en les jurisdiccions més segures (Aaa), Illes Britàniques (UK, IOM, Guernsey), Confederació Suïssa, EUA (Charles Schwab, Wells Fargo Advisors, Mercantil CIS-Amerant), ia Dubai. CEO del projecte, Michael Hutchison. Frank Codina cofundador de inCRUISES.com i NEURS.com. Altres aliats de negoci fonts de finançament fons d'objectius concrets i col·locació de lump sum, segons necessitats financeres i el perfil de risc de cada client o organització.

Radison Group of International Advisors, RGIA. Signatura Anglesa, Illes Verges BVI, CR Office Condomini Torres Passeig Colom, San José de Costa Rica. Assessors financers i patrimonials des de gener de 2018 fins a febrer de 2019, motiu de la sortida, falta d'ètica de l'empresa amb clients de la signatura RGIA de diversos assessors independents. Segons els amos alta retenció de més del 90%. Empresa que va succeir a International Advisor a Costa Rica, "Independet financial advice where you are".

Prisma Corredora d'Assegurances S.A., 2015-2016. Contracte mercantil temps parcial, assessoria en l'àrea d'assegurances amb les institucions regulades a Costa Rica, entre les que destaquen les marques Societat d'Assegurances de Vida del Magisteri Nacional, Grup INS Institut Nacional d'Assegurances, Mapfre Costa Rica, ASSA, Qualitas, Oceànica d'Assegurances, BlueCross Blue Shield. Motiu sortida, inici de doctorat a la Universitat de Costa Rica i tenir cura de la familia: el pare i la mare de més de vuitanta anys.

doTERRA Internacional 2014-2019, Distribuïdor independent actiu health care supplies. Vendes directes i / o comercialització MLM d'olis essencials de grau terapèutic elaborats a Pleasant Grove, Utah, Estats Units i arreu del món, per a un mercat global. Empresa privada (no cotitza en borsa) líder en MLM ia l'àrea de la seva especialitat fundada el 2008, CEO David Stirling. Reconeixement PIN de 5 anys en 2019. Actualment la xarxa doTERRA de més de set milions d'associats ha capacitat a deu milions d'individus vendes anuals estimades en 3 bilions de dòlars en 114 països, oficines a 16 països, compta amb diversos pilars: xarxa de clíniques Prime Meridian health clínics, fundació Healing Hands Foundation, obrint en 2019 Colòmbia, Israel, Sud Àfrica i Filipines. Alta retenció de consumidors 65% (65 de cada 100 tornen a comprar en un any), 3.200 treballadors a tot el món. Actiu.

TMC-Grup Deu, Costa Rica. Director Comercial, ocupació temporal, Tecnologies de Mesura i Control. Pavas, Sant Josep, gener a maig 2013, licitacions hospitals i clíniques costa-riquenys marques: Allied healthcare products, filtres d'aire Flanders. Presentacions tècniques a la Caixa Costarricense del Segur Social, CCSS, Hospital deTrauma de l'INS, clíniques privades, fabricants d'equip mèdic i relacionats. Motiu de la sortida, no renovació del contracte temporal per problemes financers del Grup Deu.

Mapfre Costa Rica, 2011-2012. Agent d'Assegurances amb contracte mercantil, Inscrit en la Superintendència d'Assegurances SUGESE SGS-R-541-2011 llicència 11-2287, especialitat en automòbils, llar i empresa. Mapfre és líder i va ser fundada el 1933, reestructurada el 2007, president Antonio Huertas, cotitza baix (BMAD: MAP.MC). Motiu de la sortida, problemes en el back-office per atendre les necessitats dels clients. Es va canviar Gerent General però no hi va haver millora.

Herbalife Nutrition, 2009-2019, Associat independent C9014246 actiu. Global Comercialització MLM de productes i serveis marca HERBALIFE NUTRITION dirigits a la bona nutrició de qui ho desitgi. Empresa fundada per Mark R. Hughes en 1980, CEO Michael O Johnson, cotitza a la borsa de valors (NYSE: HLF). Primera Extravaganza Llatinoamericana a Amèrica Central Ciutat de Panamà 2009. Club de Nutrició Central a San Pedro Montes de Oca. Capacitador registrat del Ministeri de Salut de Costa Rica, per Manipulació higiènica d'aliments, Reconeixement PIN de deu anys ininterromputs al gener del 2019. Actiu equips de les famílies Vilagut-Vega i Fuentes-Vilagut.

Inversions Vilagut-Vega, S.A. 2007-2019. Director-propietari empresa basada a Costa Rica per a construcció civil, béns arrels, restauració, distribució de productes de benestar, assegurances, turisme a Costa Rica, i assessories plans d'empresa, Projectes. Proveïdor de la Refinadora Costarricense de Petroli S.A. RECOPE. Oficines a San Pedro Montes de Oca i en Guayabos de Curridabat, Granadilla, San José de Costa Rica, telèfon + 506-2271-5851. Projectes, Construcció d'Habitatges en Guayabos de Curridabat, Mini centre comercial a San Pedro Montes de Oca, Restaurant Mokambo, Club de Nutrició Vilagut Wellness.

Citigroup, 2004-2008, Partner amb contracte mercantil CitiSoluciones Espanya. Registrat a Banc d'Espanya com a agent de Citibank Espanya, basat a Barcelona, Espanya productes financers per a mercat Europeu. Assessoria Financera amb empreses filials Citi Solucions, amb seu a Madrid, Citi Financial, Citi Life amb seu a Irlanda, i diverses institucions que comercialitzen fons d'inversió i plans de retir. Convenció Internacional de Primerica a Atlanta 2008. Citigroup va ser fundada el 1812, cotitza a NYSE: C, TSE: 8710. Chairman John C. Dugan, CEO Michael Corbat, President James A Forese. Primerica va ser fundada per Al Williams el 1977 la seva seu està a Duluth, Geòrgia.

Director Soci Ekia Consulting Group, director comercial Koopwoning Vastgoed 92 BV a Eindhoven Països Baixos. Des de gener 2003-2008. Parc Diagonal Mar i Vila Olímpica, Barcelona. Aliances amb Barcelona Turisme per a béns arrels, lloguers, i atendre turistes, primer d'Holanda, Alemanya, França i posteriorment a l'estiu del 2008 de tot el món des del Monument a Colom, Plaça Espanya, Edifici de l'Ajuntament a la Plaça de Sant Jaume, estació d'Autobusos Nord de Barcelona, i Sants-estació de trens ràpids.

Müpro Systems 2003-2004. Contracte temporal renovable basat a Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Espanya. Empresa Privada alemanya Müpro GmbH, cmercialización a tot Catalunya de productes de fixació i insonorització alemanys marca MÜPRO. CONSTRUMAT a Barcelona 2003 i 2004, la major fira de construcció d'Europa. Fundada el 1964. Hessenstraße 11, Hofheim-Wallau, Wallau, 65719. Motiu sortida, inici del projecte de Citibank Espanya, Passeig de Gràcia.

Petrolis de Veneçuela PDVSA i diverses filials, 1991-2003. Gerent d'Anàlisi Comercial i Pressupost. Empresa petroliera estatal amb les majors reserves de petroli cru del món. Contracte fix amb alts beneficis (sous 18 mesos a l'any, ajuda habitatge, préstec vehicles) i bons. Ingrés en el Departament de Comerç i Subministrament de PDVSA Lagoven on vaig participar en el Comitè de rendiments de crus per desenvolupar el model de preus cotitzats de PDVSA a nivell global culminat el 1992, posterior trasllat a PDVSA Commerchamp i PDVSA Deltaven que operaven des les Bahames i tots els ports, aeroports i estacions de repostar combustibles gasolines, búnquers, lubricants, lubricants marins, combustibles d'aviació, a Veneçuela i altres països com PDVSA Citgo als Estats Units, PDVSA Rurh oel GmbH a Nord d'Europa, Cuba, República Dominicana, Nicaragua i tot el Carib. Líder del projecte per a les primeres vendes de combustibles de tot Amèrica Llatina el 2001 per internet, projecte que va ser presentat a la Setmana Petroliera de Londres el febrer de 2002. Últim projecte nou sistema de preus de PDVSA Refinació, Subministrament i Comerç, en aliança amb l'empresa Global View de Chicago i PDVSA Intesa, per generar 40 llicències d'usuaris traders petroliers. Capacitacions d'Economia de Refinació en Complex Refinador de Paraguaná, el segon més gran del món de 960.000 barrils diaris el 1991, Arthur D. Little a Boston el 1992, Trading, Finance, Shipping a Oxford University el 1994, 1995, 1997, SAP R / 3 a San Andina Colòmbia, Mèxic i Veneçuela en 1999, 2000. Gires de capacitació i per visitar els clients al Regne Unit, França, Estats Units, les Bahames, Grècia, i Illa de Margarita. Reconeixement, PIN de deu anys de servei en 2001. Altres activitats, Associació Internacional de Búnquers IBIA, Soci del Club de Submarinisme de l'empresa PDVSA. Motiu de la sortida, acomiadat amb 24.000 col·laboradors pel govern chavista del socialisme petrolier del segle XXI que va acabar amb l'empresa PDVSA, amb l'economia de Veneçuela i amb tot el país. Des de llavors defensor dels DDHH, de la mà d'Associació Civil Amics Gent del Petroli, @acgdelp, UNAPETROL, @unapetrol, Unió Nacional de Treballadors Petroliers, petroquímics i dels hidrocarburs i els seus derivats.

Shell Química de Veneçuela, 1987-1990. Contracte fix ciutat de Caracas. Ingrés en el Departament de Petroquímicos per substituir el Superintendente d'Operacions de l'Empresa amb operacions en tota Veneçuela i de les plantes de Spray Química a la Victoria, Estat Aragua, i PDVSA Pequiven Borburata, municipi de Puerto Cabello en l'estat de Carabobo. Negociació de contractes de noli, emmagatzematge, obtenció de divises amb el govern. Trasllat al Departament de Consum Massiu que comercialitzava per tota Veneçuela diferents línies de productes de neteja, agricultura, begudes alcohòliques. Empreses veneçolanes que pertanyen al Grup anglo-holandès Royal Dutch Shell fundat el 1907. 

Veneçolana de Projectes Integrats VEPICA, 1986-1987. Multinacional d'enginyeria amb presència als Estats Units, Llatinoamèrica, Europa i Àsia, Contracte Fix ciutat de Caracas. Enginyer Industrial i Mecànic instrumentista, projectes amb la Corporació Veneçolana de Guaiana CGV Venalum CVG Interalúmina (CVG Bauxilom) i amb Petrolis de Veneçuela PDVSA Corpoven Gas. Pioner en AutoCAD per a elaboració de plans i projectes.

Terrissa el Volcà Ca Santa Lucia, Grup Vollmer.
1986. Contracte temporal tres mesos com a enginyer mecànic en producció planta situada Santa Llúcia a les Valls del Tuy per fabricar teules, maons i altres productes de construcció exportats al Carib i els Estats Units. Raó sortida, contracte fix en VEPICA.

Indústries National Supply, 1984-1986. Contracte Fix en la Ciutat de Maracaibo, estat Zulia, Veneçuela zona Petroliera. Enginyer de Planta encarregat de la producció, tractaments tèrmics, manteniment, magatzem, nous projectes, elaboració i manteniment de programes per a control numèric, capacitació de personal. L'empresa és ara part del Grup National Oilwell Varco, NOV fundada el 1841. Pioner en Apple Macintosh el 1984, per a control d'inventaris. Capacitació operació i manteniment de torns de control numèric a Cincinnati, Ohio i en Dallas-Fort Worth, Texas al desembre de 1985, va ser la meva primera capacitació internacional en els Estats Units d'Amèrica del Nord. Raó sortida, clima sufocant de l'Ampliació de la Zona Industrial de l'Estat Zulia.

Jafra divisió de Gillete Veneçuela, 1984. Ocupació temporal, encarregat de les operacions i la logística. Bill of materials, where used, per a la planta de productes cosmètics recentment inaugurada a Veneçuela. Raó sortida, guanyador licitació per treballar en empresa nord-americana National Supply a Maracaibo.

CVG Siderúrgica de l'Orinoco, SIDOR "Alfredo Maneiro". Passantia llarga de sis mesos juliol a desembre de 1982, Ciutat de Puerto Ordaz, Estat de Bolívar, Veneçuela. Treball de Passantia: Control de vàlvula electromecànica en tren de laminació de productes plans Wean United. Reconeixement: Diploma Menció excel·lent.

Acumuladors Duncan. Passantia curta de tres mesos 1981. Guarenas Estat de Miranda, Veneçuela. Elaboració del Primer Manual de Control de Qualitat d'empresa fabricant d'acumuladors, caixes plàstiques i altres accessoris per a cotxes.

Educació, capacitacions rellevants: "Lucem Aspicio."

Universitat de Costa Rica, la millor d'Amèrica Central. Estudiant doctoral en Programa Postgrau Centroamericano d'Història i Centre d'Investigacions Històriques d'Amèrica Central des de 2015 fins a present, IX Promoció PPHIST-SEP-UCR. Vicerrectoría d'Acció Social, Francès bàsic 1, i 2 2018, Francès bàsic nivell 3, 2019 (primer semestre, en curs).

Universitat Simón Bolívar-Institut d'Estudis Administració IESA, Caracas. Mestratge en Enginyeria Empresarial 1990, Enginyeria Mecànica 1983, Inscrit al Col·legi d'Enginyers de Veneçuela, títol homologat a Espanya el 2008. Cursos Curts d'Estadística, Mecànica Automobilística i de Cash Management. tutor tesi mestratge menció excel·lent: Dr. Carlos Jaramillo, actual degà de IESA Caracas. Viatges: Creuer fins a Nova York en el RHMS Britanis, de Chandris Line des del Port de la Guaira, Veneçuela. Carlton University, Ottawa Canadà. Cursos curts d'anglès i de francès estiu 1979. Primera gira per Canadà Quebec, Ontario i regió dels grans llacs (Amèrica del Nord).

Georgia Tech Institute of Technology, Atlanta, Estats Units. Cursos avançats d'anglès el 1983, abril a setembre. Viatge a Costa Rica i a Miami, al setembre de 1983 abans de retornar a Veneçuela.

Col·legi Institut Escola (Colegio Instituto Escuela) Promoció Hernán Millán 1978, Prats de l'Est, Caracas Veneçuela, Educació Secundària privada. Viatges: Creuer pel Carib en Cunard Line amb el creuer Cunard Countess i la família Vilagut i Vega, va ser el meu primer creuer d'una setmana. Crane Lake Camp-the Ulanoff years, West Stockbridge, Massachusetts, campament d'estiu i curs de tir, estiu 1975. Va ser el meu primer viatge als Estats Units des de Veneçuela. Segon viatge a USA vacances d'una setmana a Disney World, Disney 's Contemporary Resort a Orlando el 1976, data del bicentenari de la independència dels Estats Units.

Col·legi La Salle La Colina Promoció XXI Memo Guinand 1978, La Florida, Caracas, Veneçuela, Educació Primària privada en col·legi catòlic. Educació complementada a la llar d'Nydia Vega Rodríguez (costa-riqueny) i enginyer agrònom Emilio Vilagut Martín (veneçolà, bolivià i espanyol), i els meus 4 Avis: Consuelo Martin i Martín (nascuda a Madrid), Julio Vilagut i Rodríguez (bolivià i català), Jesús Vega i Orozco, i Angélica Rodríguez i Arias, els dos últims nascuts a Costa Rica.


CONTACTE a Espanya ia Costa Rica, donades les condicions precàries de falta d'internet i de llum a Veneçuela, temporalment no hi ha direcció a Caracas:

Barcelona, Molins de Rei, c / o Júlia Vilagut Martínez, Masia Can Vilagut, "vine i queda't una estona més" +34 687 45 97 94, @canvilagut, Club Hípic Sol i Terra, La Masia Music Lab, Carrer del Camí Antic de Santa Creu d'Olorda, ruta romana.

San José de Costa Rica. Apartat postal 925-2050 c / o Rafael Vilagut, San Pedro Montes de Oca, San José de Costa Rica, Amèrica Central. Contacte +506 8320 6097 a Costa Rica +505 5755 2174 a Managua, Nicaragua.

Identitat digital: NEURONA.com, OPERA.com, TribalPages, LinkedIn, Xing.com, Academia,edu, About.me, Facebook, @vilagutr SKYPE: raalvive.

enllaç en castellà, http://felizysaludable.blogspot.com/2019/04/resume-rafa-vilagut-magister-en.html
enllaç en anglès, http://felizysaludable.blogspot.com/2019/04/rafa-vilagut-magister-in-business.html
enllaç en català, 


No hay comentarios:

Publicar un comentario