Vistas de página en total

jueves, 23 de abril de 2020

Dia internacional de el llibre. Cançó Col·lectiva Un Sant Jordi Diferent: “tot anirà bé!”


Jo Estimo Barcelona, com la segona ciutat en la meva vida després de Caracas. Vaig viure alli sis anys i des de l'any 1420 la nostra família Vilagut es va assentar a la serra de la Collserola a 18 km de centre de la ciutat. Des d'allà els Vilagut hem conquerit tot el món, així com Joan de Vilagut va conquistar Turquia i Jerusalem, i com els seus ancestres van conquerir el nord d'Àfrica i tot el Mar Mediterrani. Avui ens toca reconquistar el món a l'seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i a l'reinventar: el món ara va tornar a canviar i que és constant sinó el canvi. El meu blog d'avui publicat en Feliç i Saludable amb 1,1 milions de visites acumulades és en honor de Sant Jordi i de totes les persones que porten aquest nom.  També recordant a tots els morts pel virus de Wuhan les seves famílies, els seus amics, els seus veïns.




"Un Sant Jordi Diferent" és una cançó composta per Salva Racero i Xasqui Ten (qui també s'ha encarregat de la direcció artística i la producció) amb lletra de Salva Racero, Xasqui Ten i Lídia Coll. Un projecte nascut durant les dues últimes setmanes de confinament amb l'objectiu de transmetre arreu l’energia positiva del missatge que ens han ensenyat els infants: “tot anirà bé!”.

En paraules del propi Salva Racero: "El confinament m’ha donat temps per pensar, reflexionar i fer música! Aquest 23 d’abril, la festa de l’amor, les princeses, els cavallers i els llibres la passarem d’una manera diferent, però la màgia mai no defallirà.

#UnSantJordiDiferent és una cançó que he fet per l’ocasió, i que he volgut compartir amb molts cantants de casa nostra. Perquè aquest #SantJordi20 no veurem roses al carrer, però tindrem el llibre que porta per nom #TotAniraBé!"




Va ser un 23 d'abril quan Miguel de Cervantes, William Shakespeare, Inca Garcilaso de la Vega, William Wordsworth o Josep Pla van morir. També va ser un 23 d'abril quan Manuel Mejía Vallejo, Maurici Druon o Halldór Laxness van néixer. 

Avui des de San José de Costa Rica, Amèrica Central. 23 abril 2020. MBA Rafael A. Vilagut i Vega.  +506 8320 6097.

No hay comentarios:

Publicar un comentario