Vistas de página en total

miércoles, 2 de septiembre de 2020

El bo, el dolent, el lleig de l'Bitcoin Vault, BTCV.







El bo, el dolent, el lleig de l'Bitcoin Vault. Por Rafael Vilagut, rafaelvilagut@gmail.com mòbil +506 6110 8665, Costa Rica Amèrica Central.

Amb el bitcoin vault es repeteix la història de bitcoin, enregistrem novembre i desembre del 2013 del btc i el comparem amb agost i setembre del btcv. Mis hipótesis de la caída abrupta en las recompensas por minería y en el precio del bitcoin vault. El explorador hauria de reflectir entre 15 i 16 EH / s en lloc entre 9 i 11 EH / s. ¿Quién gana? ¿Quién pierde? Divertido episodio donde el autor toma el rol de Hercules Poirot o de Jaume Vilagut. El desafiació més gran d’Eyal Avramovich i el seu equip conformat per Gregory Rogowski (CEO Mining City), Nuno Lorêto (CFO & Business Relations), Piotr Tylko-Tylczynski (Senior VP Global Business Development), Adam Targos (VP ​​Global Sales), Karolina Mrówka o su sustituto (Deputy CEO), i més de 300 empleats de Mine Best, Mining City, per Rafael A. Vilagut, San José de Costa Rica 2 de setembre de 2020. En els temps difícils els grans homes resuelven i crean imperis. Bitcoin ha estat un fenòmen disruptiu tal vegada el més important des que va aparèixer internet. Sucedió el 2008 amb Satoshi Nakamoto amb Blockchain y Bitcoin i està succeint el 2020 amb Eyal Avramovich i el seu equip amb el Bitcoin Vault.

La majoria de la comunitat Ciutat Minera, Mining City, junts creixem, està bastant preocupada, sinó en pànic, per l'hecatombe en el preu de l'BTCV, quan el veritablement important és el hashrate. Podem entendre millor si analitzem de manera conjunta mes a mes i més contrastem amb el que passa per al primer i segon dies del mes de setembre. Segons el meu criteri, després d'haver minat 200 dies, i d'haver escrit l'únic llibre sobre BTCV (GitHub de bitcoin a bitcoin vault a la venda a Kindle-Amazon), és que les dues variables fonamentals més importants que haurien d'afectar el mercat BTCV són: les recompenses mineres expressades en dòlars i en moneda digital. D'elaboració pròpia els proposo analitzar la il·lustració que els annex amb interessant informació moneda digital BTCV en circulació, potència de mineria, preu, i recompenses mineres. Hi hauria d'haver una correlació entre la potència global de mineria que representa la velocitat i la seguretat del seu blockchain i els rècords de vendes de terahash d'alts rangs de Mining City com els són els governadors, els alcaldes, els chief managers i els mànagers; i per més que m'esforço jo no la trobo. 13 EH / s era abans de l'1 d'agost, amb les vendes rècord d'agost, haurien de ser 16 o 17 EH / s, avui dia són 9 i ahir 11, segons explorador d'el BTCV, On són aquestes 125000 màquines ?, cada màquina són 56 TH / s segons contractes.

Les hipòtesis sobre la caiguda dels preus de l'Bitcoin Vault són variades, així com els actors principals d'aquesta nova indústria, desconeguda per molts. Per al CEO de Mini Best, el que va passar va ser el següent: Algunes balenes van vendre BTCV. Potser necessitaven liquiditat. Des de llavors, molts traders segueixen la tendència de liquiditat i intenten obtenir guanys. Això va provocar un atac de pànic i es va vendre a preus baixos. La gran caiguda va espantar a molta gent.
Per tant, es necessita més temps per recuperar la seva confiança. Les persones continuaran venent BTCV fins que no estiguin segures de el creixement futur. El nostre treball és no deixar que el mercat deixi de creure en aquest nou projecte tecnològic, que no depèn d'una xarxa de MLM. Depèn del seu ecosistema i del seu poder de minat. BTCV es negocia per mercat real. Qualsevol bona notícia sobre el desenvolupament, la tecnologia, les associacions, els llistats d'Exchange, etc., pot canviar la situació. I treballarem més dur que mai per portar bones notícies aviat molt aviat!

Els meus hipòtesi van més en línia amb un Hèrcules Poirot de la britànica dramaturga i escriptora Agatha Christie, o el comissari de Barcelona Jaume Vilagut i el reporter Francesc Caldes protagonistes de novel·les policíaques i gènere negre. de l'autor català Rafael Tasis: Una balena o un grup de dofins, possiblement de nacionalitat sud-coreans o xinesos experts en BTCV, la seva trading i la seva mineria, van ajuntar les seves monedes BTCV minades o comprades, sigui en Mining City, o més possiblement en el grup privilegiat que va minar gairebé tres milions abans la mineria massiva de Mining City. L'oportunitat de Mining City, a més de la mineria ofereix unes sucoses comissions per vendes de fins a un 35%, em referiré a dues només, el cobrament dels 200 dòlars per cicle i les comissions per canvi de rang. En el punt màxim de la valor de la moneda cotització diària BTCV segons CMC va ser de USD 491,30 el 7 d'agost proppassat. En el moment d'escriure aquest episodi, el preu ha baixat fins USD 126,41 2020.09.02 hora 01:23 de Costa Rica, la qual cosa llança una pèrdua de -30,89% respecte ahir en dòlars i de -27 , el 31% expressades en bitcoins. Això és un -74,3% des del seu valor més alt, res anormal en aquest ecosistema, si recordem el que va passar a l'preu de l'BTC al mes de novembre i desembre de l'any 2013.

Llavors un cicle de 200 dòlars, al punt més alt de l'mercat BTCV eren 0.407 BTCV, en canvi avui equival a 1,582 monedes. Una persona que es va fer Chief Manager, el mes d'agost, va cobrar al setembre suposem que a el preu d'avui un bo de USD 50.000 que equivalen a 395,538 BTCV, si ho calculem a el màxim d'agost només hagués cobrat 101,771 BTCV, llavors A qui beneficia la caiguda dels preus? Certament no a una persona inversora o a l'trader ordinari que no arrisca més de 10.000 dòlars, sinó a l'miner que va estar en el mitjà i llarg termini i als hodlers de la moneda. És allà on hem de buscar a l'causant o els causants de que el mercat es desplomés "temporalment" unes gairebé 5 setmanes després d'haver estat 20 setmanes en verd fins al 27 de juliol. Segons la meva interpretació, filant molt més fi, va ser un pla brillantment executat, de diversos dofins o una balena de btcv, que, si sabien perfectament el que estaven fent, i no com interpreten amb tot dret de fer-ho els Executius de Mini Best i de Mining City, Eyal, Emanuel i Greg als que admiro i respecte. El passat ja va passar, vegem les oportunitats per a tothom, sense importar circumstàncies actuals, ni edat, gènere, color de pell, etc., d'aquesta interessant oportunitat, finestra de fer molt bon diners amb el projecte semi descentralitzat anomenat Bitcoin Vault, única moneda que compleix amb l'estàndard DDMS de la WDMO.

Mai va ser millor moment per minar i comprar les teves màquines ja sigui amb BTC o BTCV i tenir 1200 dies de cobraments de recompenses, segons última novetat publicada al back-office el 2 de setembre: Estimada comunitat, ¡La celebració del primer aniversari de BTCV continua! La família de Mining City ha estat present durant la seva creació, desenvolupament, introducció d'intercanvis i ràpid creixement. 'Per la nostra comunitat, l'aniversari de BTCV és una gran ocasió per celebrar! Els recordem que a causa d'aquesta feliç ocasió hem presentat a la Promoció Aniversari BTCV. Els proporcionem 100 dies addicionals de serveis de mineria agregats als plans de mineria BTCV que es van comprar entre el 26 d'agost de 2020 i el final de el període de promoció. Però hi ha més! A causa del seu gran interès en la promoció, vam decidir estendre els seus termes. A partir d'ara, pot obtenir un total de 100 dies de serveis de mineria agregats als plans de mineria de BTCV que es compren amb BTC o BTCV. Vam decidir permetre'ls pagar els plans també amb Bitcoin per motius de comoditat i per augmentar l'abast de persones que poden beneficiar-se de la promoció, de manera que a partir d'avui (2 de setembre) a les 17:00 UTC les compres de Plans de Mineria BTCV que es realitzin amb BTC i BTCV seran part d'aquesta promoció. No obstant això, recordeu que aquesta és una promoció per temps limitat que finalitza el 16 de setembre a les 19:00 UTC. Cordialment, L'equip de Mining City.

Pel que fa a la pregunta sobre on són 125000 màquines de mineria de BTCV, producte de la diferència entre 9 i 16 EH / s, de moment la resposta no és preocupant. Mining City i Mine Best gaudeixen d'un flux constant de diners de les vendes i un 20% es dedica a la pre mineria, això és a pagar recompenses a partir dels deu dies de signatura de el contracte, encara que no existeixin les màquines. D'on surten els 16 EH / s? EL primer d'agost l'explorador de l'BTCV reportava 12.927 EH / s el 17 d'agost va ser el màxim de 13.24 EH / s. Si totes les vendes corresponen a l'pool de Mining City i els seus proveïdors, KnoxPool i Mine Best, llavors les vendes d'agost estimades en 360 milions de dòlars o 3,6 EH / s sumades als 12.9 de el primer d'agost sumen 16.5 EH / s . El que hauríem de veure en l'explorador de l'BTCV són fluctuacions entre 16 i 17 i no entre 9 i 11 EH / s. Em sembla que qui pot donar la millor explicació és el Jerarca de Finances Nuno loreto o algun dels vicepresidents: Piotr Tylko-Tylczynski, Adam Targos (VP ​​Global Sales), i Karolina Mrówka, potser el mateix Eyal. Sóc Rafael Vilagut, fundador de el Moviment la 2a Oportunitat. 2 de setembre de 2020. Per començar a minar fa servir l'enllaç i segueix les instruccions, moltes gràcies. https://me.miningcity.com/referral-register/tico

No hay comentarios:

Publicar un comentario