Vistas de página en total

martes, 1 de septiembre de 2020

Missatge de 1r de setembre a Miners de l'Bitcoin Vault: més d'un milió usuaris a tot el món.


 

 "És molt sa per Rafael Vilagut"

És extremadament sa que hi hagi una correcció profunda a la baixa en el preu de l'bitcoin vault BTVC de diverses setmanes a l'agost, setembre i possiblement fins pròxima reducció a 125 monedes cada deu minuts el primer de novembre.

Hi ha milers d'analogies: a fórmula un cal aturar els cotxes per canviar llantes i condicionar.

Els trens super bala s'aturen en algunes poques estacions perquè alguns passatgers baixin i altres pugin.

Cap avió pot donar la volta a el món sense parar per repostar combustible, carregar noves provisions i perquè la tripulació descansi i el viatge segueixi segur.

El teu cotxe cada cert nombre de quilòmetres requereix un manteniment més gran.

Els científics de l'Estació Espacial són reemplaçats de tant en tant.

ARA és temps d'ajustos i proves en el bitcoin vault. No podia el btcv seguir a la velocitat que anava. Havia de aturar-se per fer proves i corregir el que calgui corregir. El mateix que li ha passat a l'bitcoin.

Així funciona el món real. No vol dir que el projecte "X" btcv va arribar a la meta, és només una parada tècnica, dins el cicle de llarga vida de el projecte.

Si no es feia un canvi en la velocitat de 1000 km / h llavors es corria el risc que el motor es fongués.

Per a més explicacions tècniques de mercat i ben fonamentades, estiguin pendents dels podcasts a Spotify https://open.spotify.com/show/3gmLA9ZamTEERoqLUwb8wd i vídeos a youtube ralviv, https://www.youtube.com/user/ralviv/ videos de el Moviment la 2a Oportunitat: mineria de l'Bitcoin Vault, https://lideresmovimientola2daoportunidad.ivoox.com els líders: Morelba a Xile, Junior a Veneçuela, Elton a Nicaragua, Enrique a Espanya, Wilky a Costa Rica, Neomar a Colòmbia i Rafael en la resta de món, estem capacitats per acompanyar-te en el teu viatge a la independència emocional i llibertat financera.

Tens dues opcions o et baixes i es va acabar el viatge, o et quedes i segueixes gaudint d'un meravellós itinerari per tot el planeta, fins i tot l'espai exterior, on els capitans Eyal, Greg i els seus equips de vicepresidents i empleats tenen tot el que es ocupa per delectar-nos a uns pocs privilegiats miners ASIC POW que sí creiem.

Les recompenses mineres i les comissions estan iguals per a tothom.

Els convido a treballar dur aquest mes per consolidar el rang de constructor i desenvolupador, en el camí a Manager i Chief Manager aquest any i a Major i Governador en 2021. Els convido a ampliar la seva potència de mineria. Els convido a compartir entre els seus éssers estimats, molts patint les conseqüències de les múltiples crisis de l'any 2020: sanitària, financera, econòmica, aturs, política, social, de valors.

Benvingut mes de setembre 2020. Vénen anuncis de proves de tres claus privades, prova de mineria, prova de hashrate / s, Et els vols perdre? Seràs espectador, actor o protagonista? Els B-Líders de el Moviment la 2a Oportunitat continuarem sent protagonistes: la rendibilitat de la mineria de l'btcv no té res que li arribi als turmells en l'ecosistema cripto i en el món actual.

Continuémonos educant-nos en la nova cripto-economia. Ajudem als nostres equips a identificar: notícies falses, monedes falses, projectes falses, influencers falsos. Et saluda amb amor infinit:  Rafael Alberto Vilagut, https://linktr.ee/ravilagut dimarts 1 de setembre de 2020, San José de Costa Rica, Amèrica Central, autor llibre digital GitHub de bitcoin a bitcoin vault a la venda a Kindle Amazon.

rafaelvilagut@gmail.com i cel·lular +506 6110 8665 al facebook: Bitcoin Vault Costa Rica @ btcv.cr si vols obrir un compte gratis a Mining City, deixa les teves dades en aquest enllaç: https://me.miningcity.com/referral-register/tico

No hay comentarios:

Publicar un comentario