Vistas de página en total

domingo, 31 de enero de 2021

Vilaüt Raphaël Moviment la Segona Oportunitat M2O ₿itcoins: De la Masia Can Vilagut a Molins de Rei a les Amèriques i a tot el planeta.



Moviment la 2dóna Oportunitat. 12.000 hores acumulades en blockchain, 500.000 hores professionals entre tres fundadors: Morelba-Dayaram, Enrique i Rafael.

Llançat el 8 de febrer de 2020, durant un esdeveniment regional de Ciutat Minera a Amèrica Central i el Carib.

Visió Moviment la 2dóna Oportunitat.

Un món més pròsper i amb menors desigualtats, on tot el que l'hi proposi tingui accés a una cartera digital i a bitcoins incloent als nadons, els nens, a les minories, sense exclusions. Ajudar a tots els integrants de l'₿ M2O i les seves famílies a aconseguir la felicitat plena a través de facilitar el compliment de tots els seus somnis i metes. Deixar material educatiu gratis, i disponible a internet perquè les persones hispà-parlants i catalans puguin prendre decisions intel·ligents, puguin reconèixer notícies falses (mentida), negocis falses, diners falsos, educadors i influencers falsos.

Missió "M2O".

Regal a emprenedors, miners, inversors, i networkers GENT COMÚ I CORRENT, de tot el món, webinarios-podcast 2021-2025+, sobre com els membres fundadors i líders ₿ Moviment La 2a Oportunitat afrontem la crisi multidimensional i arribem a la independència econòmica i emocional aquest 2021. Fet a casa però amb tot l'amor i honestedat de l'món. Per iniciar el seu viatge a la independència emocional i financera, sol·liciti el nostre exclusiu Anàlisi de Necessitats de Bitcoins, ANB.

Valors Moviment La 2a Oportunitat, M2O.

Igualtat entre tots els bitcoiners. Respecte mutu, deixar un llegat. Honestedat i compliment normes, lleis, contractes. Seguretat, Velocitat, Flexibilitat de transaccions en la blockchain. Aprenentatge continu i Cultura Financera. Amistat i Fraternitat. Llibertat Emocional i Financera.

Tipus de Membres Possibles: M2O.

₿-Hodlers, són entusiastes entrepreneurs que s'eduquen i compren, tradean, i reben pagaments o donacions en BTC.

₿-Miner i totes, visionaris que comencen a minar ASIC SHA-256 per explotar el bitcoin. 

₿-Líders voluntàriament desitgen incorporar-se a l'M2O i ensenyar o afegir valor a altres persones físiques o jurídiques.

₿-billonari i totes, van veure l'oportunitat de que els seus diners fiat en euros lliures estaerlinas o en dòlars sigui de 9 xifres significatives.

₿-trillonari i totes, estan convençuts que qualsevol bitcoiner serà la primera persona en la història moderna a acumular diners fiat equivalent a 12 xifres significatives.

Episodis de l'₿ Moviment La 2a Oportunitat.

Episodi Spotify 172, Informe-₿ mensual "M2O" # 1 any I, dilluns 1 de febrer de 2021. Episodi anterior. Episodi 171, Bitcoin nous ATH al febrer 2021, divendres 29 de gener de 2021, http://felizysaludable.blogspot.com/2021/01/elon-musk-dispara-el-gatillo-bitcoin.html

Estamos en twitter y/o linkedin para servir: MSc Morelba Ríos Dayaram, MSc Enrique Rendón Fuentes y MSc Rafael Vilagut i Vega.

Aquest document, (incloent adjunts), conté informació disponible per al públic general i la nostra comunitat de cripto-miners, empresaris digitals, traders, i gent comuna i corrent ₿ Moviment La 2a Oportunitat i aquestes fonts han demostrat ser fiables. Tot i això, no podem garantir la integritat o exactitud de les mateixes. Totes les opinions i estimacions són a la data de publicació i poden variar. La informació continguda no és una predicció de resultats ni s'assegura cap. ₿ Moviment La 2a Oportunitat, no reflecteix tots els riscos o altres temes rellevants relacionats a les inversions en els actius esmentats. Abans de realitzar una inversió, els potencials inversors han d'assegurar que comprenen les condicions d'inversió i qualsevol risc associat. Recomanem que s'assessori amb un professional assessor financer independent. ÚNICAMENT PER A fins educatius més ho convido cordialment a fer servir els següents recursos: a la Newsletter / Universitat de MININGCITY disponible en diversos idiomes i en canal ralviv, blog Feliç i Saludable, Acadèmia Edu, Universitat de Costa Rica, TOTS ELS DRETS RESERVATS © 2021- 2025, RAFAEL ALBERTO Vilagut VEGA, rafaelvilagut@gmail.com Apartat postal 925-2050, San Pedro Montes de Oca, Costa Rica 11501, Amèrica Central, els integrants bitcoiners membres de l'M2O SOM MOLT RESPECTUOSOS dE lA IMPORTÀNCIA dE DESENVOLUPAR UN NEGOCI DIGITAL EN COMPLIMENT.

Estem a twitter i / o linkedin per servir: MSc Morelba Ríos Dayaram, MSc Enrique Rendón Fuentes i MSc Rafael Vilagut i Vega. Rafael i Enrique van tenir com a progenitor a Guillem de Vilagut, mort l'any 1354, que va ser senyor de Castell-Empordà. En aquesta època, La Pesta Negra (1348-1351). L'epidèmia sembla que sorgeix a Crimea (Ucraïna) on uns marins genovesos són infectats per la mossegada d'unes rates, de tornada a Gènova es estendrà la malaltia per tot Europa. Les primeres manifestacions de l'epidèmia són l'aparició en els engonals d'uns embalums o bubons (per això es diu també bubònica) i de seguida comencen a sagnar les genives, el contagiat tenia ja el temps comptat. L'epidèmia s'estén per tot Europa i en alguns llocs tindrà més incidència que en altres. Podem dir que ningú es va salvar de l'contagi, però que els clergues i nobles, per la seva alimetnación, tenien més defenses. Les conseqüències de l'epidèmia són tremendes: pràcticament desapareix un terç de la població europea i aquesta trigarà entre cent i cent cinquanta anys a recuperar-se.

De el Castell Vilaüt, la família va passar a el Castell de la Bisbal d'Empordà i Castell de Sant Mori, per Finalment establir Cap a l'any de 1420 a la Masia Can Vilagut en Molins de Rei (Barcelona). D'allí va sortir a les Amèriques juliol Vilagut Cañadell qui va fundar el cognom en gran part de l'món. Molts Vilagut com Joan de Vilagut mort a Malta en un naufragi en 1444 van ser nobles comerciants, diplomàtics, poetes, i cavallers. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario