Vistas de página en total

viernes, 9 de agosto de 2024

Viure en pau: la teva independència financera amb un milió de dòlars invertits en renda fixa garantida per un bé immoble.

 


Viure en pau: la teva independència financera amb un milió de dòlars invertits en renda fixa garantida per un bé immoble.

En un context de grans canvis, hem presenciat esdeveniments alarmants com fallides bancàries a Suïssa, Alemanya, Estats Units i, recentment, en el sistema financer costarricense, on alguns inversors han perdut tot el seu capital (com en el cas d’Aldesa) o corren el risc de perdre els interessos sobre imports superiors a sis milions de colones (com en el cas de Coopeservidores).

Si has estat disciplinat/da en la teva vida i has acumulat un milió de dòlars o un múltiple d’aquest import en liquiditat, aquesta informació valuosa és del teu interès per la seguretat i les garanties que ofereix el vehicle d’inversió MACAB INGRESO sota la jurisdicció costarricense. Aquesta inversió està garantida per Transcomer Puesto de Bolsa, una empresa sòlida i ben establerta amb més de 25 anys d’experiència en el mercat de capitals, 140 assessors i corredors, i 91 milions de dòlars en actius. Transcomer és el principal corredor de la borsa mercantil Bolcomer, regulat per estrictes normes del Banc Central de Costa Rica i complint amb totes les lleis locals i internacionals. Pots verificar aquesta informació al lloc web de l’entitat: Transcomer Puesto de Bolsa.

La Jurisdicció: Costa Rica.

En primer lloc, és important destacar que Costa Rica va registrar un creixement superior al 5% el 2023 i s’espera que el país creixi aproximadament un 4% el 2024, segons estimacions recents. Aquest creixement situa el país entre les 15 jurisdiccions amb més creixement al món. El nostre país és un imant per a les inversions estrangeres i el turisme, i és, sobretot, una de les dues úniques democràcies plenes al continent americà. Costa Rica és membre de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic, o el Club dels Països Rics, i destaca pel nombre de les seves universitats, museus, platges, volcans, i molt més.

Exemple d’un Client MACAB INGRESO Satisfet.

Per il·lustrar els avantatges d’aquesta inversió, un client va negociar una ordre d’inversió d’un milió de dòlars MACAB INGRESO per 60 mesos a un tipus fix especial del 8,75% anual. La renda mensual és de 7.291,67 dòlars, i la inversió més els guanys ascendeixen a 1.437.500,00 dòlars. En un context de creixent volatilitat als Estats Units, a Europa i al Japó, inversors com Warren Buffet han optat per liquidar grans quantitats d’accions Apple per mantenir la seva liquiditat i aprofitar oportunitats inestimables, com la que ofereix Transcomer als seus clients i amics a Costa Rica. Aquest no és el client més gran; el rècord pertany a un inversor que ha confiat 2,5 milions de dòlars.

Condicions per a una Inversió Exitosa.

Les condicions per beneficiar-se d’aquesta inversió intel·ligent són les següents:

  • Ser costarricà o tenir un vincle amb el país (tenir un permís de residència amb la targeta d’identitat nacional DIMEX) o ser una persona jurídica constituïda a Costa Rica, o crear-ne una.
  • Signar els següents documents juntament amb la sol·licitud que serà analitzada per l’Oficial de Compliment i el Departament d’Operacions de Transcomer:
    • Contracte de Fideïcomís de Custòdia i Garantia Bolcomer-Transcomer 2023, a signar una sola vegada.
    • Ordre d’Inversió OICO, especificant els detalls de la negociació i la periodicitat dels rendiments (mensual, trimestral o semestral), per a cada inversió.
    • Consentiment informat.
    • Fitxa de Beneficiaris per a cada ordre d’inversió.
    • Coneix el teu client.
    • Selfie amb document d’identitat vàlid o Dimex.

Aquests contractes es poden formalitzar digitalment a través de la funcionalitat CRM Zoho Sign o en format físic. Han de ser signats també per un assessor extern registrat al lloc de Transcomer, que hagi complert les condicions de compliment el 2023 i completat un curs obligatori al maig de 2024. Es recomana que l’assessor tingui més de deu anys d’experiència en aquest tipus d’operacions per evitar sorpreses desagradables amb persones que acaben d’arribar a la indústria, amb poca experiència. L’empresa no té sucursals, i els interessats estan cordialment convidats a visitar la seu situada a Plaza Murano, Santa Ana, San José, Costa Rica.

Beneficis VIP.

En fer una inversió d’un milió de dòlars o més, el client es converteix automàticament en membre VIP, amb beneficis exclusius com:

  • Promocions amb l’agència de viatges Meridianos.
  • Acords especials amb el Santa Ana Country Club.
  • Tarifes exclusives amb Mercedes Benz.
  • Acumulació de milles amb Lifemiles LM.
  • Invitacions a esdeveniments VIP com The Mentors al CCCR i Mujeres Forbes Centroamérica al juliol de 2024.
  • Servei personalitzat 7x24x365*.

Garantia Immobiliària.

Cada client té el dret de triar el bé immoble que servirà com a garantia durant el període de la seva inversió amb el broker. Entre les opcions disponibles com a garantia hi ha condominis, hotels, magatzems, centres comercials com Plaza Murano i l’Edifici Colón, terrenys i platges. Pots consultar més detalls a l’article "El Boom Immobiliari a Costa Rica: Descobreix els Projectes més Rellevants el 2024".

Liquiditat de l’Eina MACAB INGRESO.

El contracte d’inversió MACAB INGRESO preveu una penalització en cas de rescat anticipat, calculada segons la durada de la inversió. El procés de rescat de la inversió requereix cinc dies laborables. Una altra opció és vendre la inversió al mercat secundari Bolcomer, la qual cosa pot suposar un preu més avantatjós. A diferència dels instruments de renda variable, no hi ha comissions de gestió o administració, ni costos ocults.

Metodologia d’Assessoria Personalitzada.

La metodologia que faig servir per explicar els avantatges i riscos d’aquesta inversió, l’he après el 2004 a Europa amb Primerica Europe, Citibank Espanya, Citilife a Irlanda i CitiFinancial. Consisteix en fer una discussió privada i confidencial a través de Zoom o en persona sobre la teva cartera d’inversions, les teves necessitats financeres presents i futures, i el teu perfil de risc. A partir d’aquesta informació, puc orientar l’estratègia respecte a la renda fixa o variable, a Costa Rica o a l’estranger. A més, t’ajudaré a triar el vehicle d’inversió MACAB que millor s’adapti a les teves necessitats financeres.

Si no coneixes Transcomer o aquest servidor, Rafael Vilagut, amb 32 anys d’experiència, i prefereixes fer una prova, et convido a signar la teva primera ordre d’inversió amb un capital més modest de 100.000,00 dòlars o l’import que consideris adequat. Evidentment, el tipus no serà el mateix, ni els beneficis del club VIP exclusiu de Transcomer, però t’asseguro que el meu entusiasme i atenció seran els mateixos per a l’èxit i la bona realització de la teva inversió en el termini i la moneda que et convingui, colons costarricencs o dòlars americans.

Estic a la teva disposició per a qualsevol consulta o sol·licitud d’informació. Gràcies pel teu interès, i si vols, benvingut al club VIP de Transcomer! Aprofita el teu capital i viu la teva independència econòmica de la manera més intel·ligent possible en aquesta jurisdicció.

*MBA Rafael Alberto Vilagut Vega.

Professor, analista i consultor financer independent, WhatsApp +506 6110 8665, telèfon fix 2271-5851, correu electrònic rafael.vilagut@transcomer.com, lloc web: https://linktr.ee/ravilagut, fill de l’enginyer agrònom espanyol i veneçolà Don Emilio Vilagut Martín i de l’empresària costarricense Dona Nydia Vega Rodríguez de Vilagut, que es van conèixer a la Universitat de Costa Rica i es van casar el 1959.

No hay comentarios:

Publicar un comentario